maandag 8 oktober 2018

Bloghop Bella Lulu knipvel Halloween

Dag allemaal,

Halloween komt eraan en dus kan een knipvel met dit thema niet missen! Het knipvel is er dan ook perfect geschikt voor.

** klik {HIER} om dit vel te bestellen **

3000/0022 Bella Lulu Knipvel Halloween

Dit leuke knipvel met teksten matcht weer perfect bij het Noor! Design Halloween papier dat je hieronder ziet.

** Klik {HIER} om deze papierset te bestellen **

6011/0533 Paper bloc Halloween

Ons Noor & Zo Design Team zal de komende tijd flink aan de slag gaan met Bella Lulu en jullie met grote regelmaat nieuwe dingen laten zien. 


Wat moet je doen?
 • Ga 8 oktober 2018 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Noor! & zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Hier alvast wat kleine sneakjes van de verhuisd kaarten die gemaakt zijn. Hop dus langs de blogs van alle meiden om meer te zien!


Dit is mijn bijdrage voor de bloghop. Als basis heb ik een mal van Dutch Doobadoo gebruikt. De vleermuisjes heb ik vastgemaakt met een dun strookje mica/ transparant plastic.

470.713.322 Swing Card Art Circle    6011/0533 Paper bloc Halloween

Door één kant langer te maken kun je hem dubbel vouwen en rechtop zetten. Het design papier is van Noor! design en past perfect bij het leuke knipvel van Bella Lulu.In het midden heb ik de prachtige klok gebruikt. De wijzers heb ik met gouden embossingpoeder bewerkt. 


Op het knipvel zit de een heks op een pompoen met tekst. Dit vond ik zelf niet bij mijn kaart passen. Ik heb dus een losse pompoen uitgeknipt en deze eroverheen geplakt.

Nu is het weer tijd om verder te hoppen! je hopt door naar het eind:


Leuk dat je langs kwam.8 opmerkingen:

 1. Ooo wat leuk omde ddb mal zo te gebruiken. Mooi zo met de klok😍 Vraag me wel af hoe die vleermuisjes er zo boven hebt hangen zonder dat je ziet hoe😊

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke helloween kaart ook weer ook in combinatie met de DDBD mal, combinatie knipvel en papier vel maakt deze kaart ook weer helemaal Af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik moest erg lachen om de tekst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die klok is echt prachtig!!! Een heel mooi kaartje is het geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk gebruik van de DDBD mal en die vleermuisje op dat mica. SLIM!!! Ik vind hem helemaal gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

  Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

  BeantwoordenVerwijderen