zondag 29 mei 2016

Vlinderkaart

Wat hebben ze bij Dutch Doobadoo weer een gave mal uitgebracht! De vlinderkaart mal. 


De mal trek je over met potlood op cardstock, als je dat gedaan hebt, knip je hem uit. Daarna maak je de vouwlijnen erin. In deze mal zijn de middelste lijnen ril lijnen.

 470.713.598 Card Art Vouwkaart Butterfly

Daarna leg je de mal op Design papier en teken je de delen over die gemat moeten worden. Ook deze knip je uit. Zo is de basis van je kaart al klaar en kun je hem gaan versieren.


Aan de buitenkanten zie je een lint/kant zitten. Deze heb ik vastgeplakt tussen het designpapier en het cardstock in, hiermee kun je de kaart dicht maken.



Om het plaatje zit mijn favoriete blauwe mal. Hij is zo fijntjes, zo mooi! Het plaatje heb ik vastgeplakt met foamblokjes bovenop het ribbelkarton.


Boven het konijn zit een heel schattig strikje, deze is van Joy! Crafts, is hij niet schattig? 

6002/0441 Bille stans Strikken               870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit

In het midden van het strikje zit een pareltje, deze heb ik gemaakt met de parelpen van Dutch Doobadoo.


Op de vlinder, aan de voorkant van de kaart heb ik nog een uitgestanste vlinder gedaan. Deze heb ik door de midden geknipt.

SPECN-SPA-CL Sparkle Clear (1 stift)

Op de vlinder heb ik glitter gedaan met de sparkle pen van Spectrum Noir. 

Het Papier is van Kaiserkraft.

Fijne dag,
Liefs


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

maandag 23 mei 2016

Birdies

Soms ben je met een kaartje bezig en dan is eenvoud het mooiste. zo ook bij dit kaartje.



Als eerste heb ik de schattige vogeltjes uitgestanst uit Perfect Colouring Paper. Dit papier is erg fijn om op te kleuren met de Brushmarkers.

6002/0554 3D Stencil Vogels op tak         

Daarna heb ik de vogeltjes gekleurd met de Brushmarkers.


vervolgens ben ik door mijn bak met stanzen gegaan en ben ik elke keer de vogeltjes ervoor gaan houden om te kijken wat het mooiste is. Deze mal sprong eruit.


De mal heb ik gemat op donkergroen papier, hierdoor springt de mal eruit. De vogeltjes heb ik opgeplakt met foamblokjes.


Het witte achtergrondpapier heb ik bewerkt met deze prachtige stempel. Ik heb hem gestempeld met Versamark en vervolgens embossingpoeder erover en verhit met een heattool. 

 6410/0301 Background Flourishes

Zo geef je subtiel een chique uitstraling aan je kaart


Hierboven kun je goed het subtiele van de embossingpoeder zien.

6002/0441 Bille stans Strikken

Om het af te maken heb ik een heel klein strikje gemaakt. Dit strikje is van Joy! Crafts. Hierboven zie je welke het is. Het strikje heb ik ook bewerkt met embossingpoeder.


Als laatste een klein pareltje voor de finishing touch. 

Fijne dag!
Liefs,



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

zondag 15 mei 2016

Wintermail



"Tja" zul je denken, nu al een kerstkaart? Maar ik maak zo nu en dan alvast een kerstkaart zodat ik straks niet ineens met de 'Kerst"stress zit.


Als basis heb ik de want mal van Dutch Doobadoo gebruikt.

470.713.588 Card Art Wanten

Ik heb voor de basis rood cardstock gebruikt, daarop heb ik designpapier gedaan. De randjes heb ik bewerkt met gesso.


Wat zijn de wantjes van Noor! Design toch mooi. Vooral als je ze met inkt bewerkt. Daarna heb ik ze bol gemaakt en vastgemaakt met foamblokjes. Door ze hiermee vast te maken, creëer je diepte in je kaart


Het plaatje heb ik ingekleurd met de Brushmarkers. In de winkel worden hier regelmatig workshops mee gegeven door Joyce Martens. In juli is er weer eentje en er zijn nog een aantal plekjes vrij! Deze workshop staan de volgende technieken op het programma:

Huid kleuren.
Haren kleuren.
Bloemen kleuren.
Punt op punt techniek.


De workshop word gehouden op vrijdag 15 juli. Er zijn nog plaatjes beschikbaar dus geef je lekker op.

Afbeeldingsresultaat voor noor zo reserveer hier


Fijne dag! 
Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)