vrijdag 29 april 2016

In the garden

Houden jullie van tuinieren? Nou als ik eerlijk ben, ik niet zo. Ik vind bloemen prachtig, maar al die kriebelende insecten hoeven voor mij niet zo. Dit kaartje heb ik gemaakt voor mensen die dus wel van tuinieren houden.


Het prachtige achtergrond papier met de stenen komt uit dit blok;

6003/0705 Paper Bloc Tough Textures

In dit blok zitten diverse mooi structuren zoals dakpannen en hout.


De bezem en de schep komen uit de "One of a kind"set van Noor! Design. Eerst heb ik ze uit een houtstructuur papier gestanst en vervolgens nog een set uit kraft. De haren van de bezem heb ik van de kraft stans afgeknipt en op de houtstructuur geplakt. Met de schep heb ik hetzelfde gedaan. De kraft gedeeltes heb ik met inkt bewerkt.

6002/0503 One of a Kind Tuinset

Ook de vlinders en de blaadjes die ik gebruikt heb, komen uit deze set.


De bloemetjes komen uit de Vintage Flourish serie en zijn ontzettend leuk als je er een gaatje in maakt en daar weer meeldraadjes doorheen steekt.
De bloemetjes heb ik opgebold met de shaping tools op het flower matje. Dit is een speciaal matje. Je legt je papier op het matje en maakt met de shaping tool op je papier, kleine ronde bewegingen. Het papier gaat dan bol staan.

6100/0490  Shaping Tools set 4 pieces            6100/0491 Flower Shaping Tools Mat


De vlinders heb ik op kleur gemaakt met een dauber en blauwe inkt. Op de vlinder heb ik kleien pareltjes gemaakt met de parel pen van Dutch Doobadoo


Als laatste het beertje, dit is een digi van Teddy Bo. Deze heb ik ingekleurd met de Brushmarkers van Winsor & Newton. Diverse kleuren die ik gebruikt heb staan onderaan dit bericht. Het grijs voor de schaduw (WG1) en de gieter (WG 1 t/m 5) komen uit de set Neutral tones, deze zijn ook handig voor olifantjes.

0290031 Brush marker Set Neutral Tones 12 stuks

Ik hoop dat ik jullie weer wat leuke ideetjes heb kunnen geven.
Fijne dag!
Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).2 opmerkingen: