zondag 20 maart 2016

Raam doosje met minialbum

Soms heb je even geen inspiratie tenminste, ik heb daar wel eens last van. Wat ik dan doe, is op Pinterest kijken, naar allemaal prachtige werkjes van anderen. Zo kwam ik ook dit project tegen, maar dan in hele andere maten. Ik heb er dus mijn eigen draai aangegeven en wat ben ik er blij mee!


Voor dit boekje gebruik ik het papier uit het grote 30x30cm Paperbloc baby van Noor! design.

6011/0704 Paperbloc Baby

Op de voorkant heb ik een doorkijk gat gemaakt, om dit mooi weg te werken heb ik de raamstans van Noor! design gebruikt. Om het raam heen heb ik takjes en bloemetjes gebruikt.

870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit

 In het midden van de bloemetjes heb ik pareltjes gemaakt met de parelpen van Dutch Doobadoo.


De stempel komt van de Happy baby stempelset van Noor! Op deze set staan diverse leuke teksten en plaatjes.

6410/0032 Happy Baby Stempelset

De stempel heb ik met Versamark gezet en daarna met witte embossingpoeder bestrooid en verhit. Je krijgt dan een mooie glanzende stempel afdruk. Eromheen heb ik met mijn vinger ook wat Versamark gedaan en wederom met embossingpoeder bestrooid.


Als je het boekje open doet, zie je dat er binnenin een doosje zit, waar het minialbum in zit.


Wat passen de lieveheersbeestjes toch goed bij het baby thema! Ze geven door hun stipjes een speels en kinderlijk effect. 

6002/0370 Blauw Rand lieveheersbeestjes

Op de stipjes heb ik wat glossy accents gedaan, voor een mooie glimmende afwerking.


Aan de linkerkant van het boekje, zit het doorkijk gat. Om deze mooi af te werken, heb ik een rechthoekige stans gebruikt en er gedeeltes uitgeknipt zodat hij precies om het gat past. Weten jullie welke stans het is?


Dit is de mal die ik heb gebruikt.

6002/0356 Blauw Frame + 3 hoekjes

Hieronder is het minialbum. Het is 7x7cm. De tekst die op de voorkant staat komt ook van de baby stempelset waar ik het eerder in de blog over had. 


Het boekje gaat over mijn kleine meisje, ik vond daar de tekst 'Precious"ontzettend goed bij passen. De foto's heb ik afgedrukt met de Canon Selphy printer. In de instellingen kun je kiezen voor 8 foto's op één fotopapier. De foto's zijn dan op de maat van pasfoto's, ideaal voor dit boekje!


De pagina's heb ik aangekleed met diverse stansen. In het midden van het boekje zit ook nog een pocket. In de pocket heb ik een tag gedaan en er paste precies nog een foto op.


Op de achterkant heb ik een tekst gestempeld. Het jurkje komt ook van de baby stempelset en heb ik op designpapier gestempeld en vervolgens uitgeknipt.


Alle randjes heb ik bewerkt met distress inkt, om het één geheel te maken. De teksten zijn stickers van Tim Holtz.

253131 Tim Holtz Distress Idea-Ology Chitchat Stickers

In dit boekje zitten diverse teksten. Wit met zwarte letters en Kraft met zwarte letters.


Ik wens jullie een fijne dag en mocht je net als ik een keer geen inspiratie hebben, kijk dan ook eens rond op dit blog. Ook hier vind je de leukste ideeën!

Liefs,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten