zondag 27 maart 2016

From me to You

Vrijdag 25 maart, zijn we met een club van 15 meiden naar ColArt geweest om daar de nieuwe Brushmarkers te proberen. Onder leiding van Joyce hebben we daar een paar afdrukjes gekleurd, met de stiften die we in de fantastische goodybag vonden. Thuis ben ik verder met gegaan met kleuren. Ik moet nog goed oefenen, maar voor iemand die nauwelijks kleurt ben ik erg tevreden!


Als basis heb ik het super leuke koffertje van Dutch Doobadoo gebruikt.

470.713.011 Dutch Doobadoo Card Art Koffer           6011/0037 Paper bloc With love

Ik heb het koffertje gemaakt van wit cardstock. Het design papier is van Noor! Design en komt uit het blok dat With Love heet. Super mooie designs in een prachtige paars tint.


Op het koffertje heb ik schattige vlindertjes gedaan. Deze vlindertjes heb ik bewerkt met de Parelpen van Dutch Doobadoo.


De Brushmarkers zijn alcoholmarkers de Winsor & Newton Brushmarkers hebben een hele fijne punt hiermee blenden de kleuren heel gemakkelijk. Je kunt met deze marker de volgende dag nog aanpassingen doen zonder dat je papier 'vol' is en vlekken geeft. Op het moment zijn er 72 fantastische kleuren!


Ben je nieuwsgierig en wil je eens voelen en zien hoe de markers kleuren? Op 2e Paasdag geeft Joyce een demo bij de winkel van 10:00-16:00 uur. Raadhuisstraat 8 te Waspik.

Afbeeldingsresultaat voor brushmarker

Ook geven we een workshop tijdens de à la carte workshopdag met de brushmarkers. Je mag dan onder leiding van Joyce een plaatje inkleuren en daarna bij mij een kaartje maken met het afdrukje. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Het affiche hieronder is een link naar waar je je kunt opgeven.


Vrijdag 29 april - Grote a la Carte Workshopdag

Fijne Pasen!

Liefs,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

2 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb je Tilda mooi ingekleurd met de nieuwe brushmarkers!
  Het was een gezellige dag hè bij ColArt.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Janneke! Bedankt! Ik ben nog niet tevreden over Tilda, ik moet nog flink oefenen. Het was idd super gezellig :) bij ColArt!
   X

   Verwijderen