dinsdag 16 februari 2016

Winter box

Een paar weken geleden, ben ik bij mijn hobby-vriendin Miranda Bouhof op visite gegaan. Ze had iets voorbereid, een mooie box met kalender, labels en kaartjes. Ze had ook al voor het prachtige papier gezorgd van Maja Design. Hieronder zie je het eindresultaat en wat ben ik er blij mee!


Bovenop de deksel heb ik eerst wat veren geplakt en daarop de dennenappels, bloemen en besjes. Rondom de deksel heb ik kant gedaan. Het kant heb ik op verschillende plaatsen vastgemaakt met transparant dubbelzijdige tape.

Als je de deksel eraf haalt klapt de box open net als hierboven op de foto. Je ziet hoe mooi alles in de box past.


Als je alles eruit haalt, ziet het er zo uit. Is het niet een prachtig plaatje? Miranda en ik hadden zo gezellig zitten kletsen, dat we nog niet klaar waren toen ik weer naar huis moest. We hadden alleen de box zelf af en het kalendertje, maar dan zonder de maand namen, hahaha. Dus ik heb thuis alles verder afgemaakt.


Hier zie je het kalendertje goed. Hiervoor hebben we de kalender stempel van Noor! Design gebruikt.

 

De namen van de maanden zijn ook van Noor! Design. Ze zijn echt prachtig!


Bij de hele papierlijn van Maja Design, zitten ook prachtige labels. In deze labels heb ik een gaatje gemaakt en kant doorheen gehaald. Om het kant heb ik een strikje gemaakt, voor een schattig effect.


De kaartjes heb ik 12x12cm gemaakt. Dit vond ik zelf een mooi formaat voor bij deze box. Het plaatje is al een oud plaatje dat ik nog in mijn voorraad had. Deze was los en ik weet niet meer waar ik deze vandaan heb. De mooie ijspegel rand heb ik versierd met pareltjes. Deze heb ik gemaakt met de handige parelpen van Dutch Doobadoo


Ook hier heb ik de mooie ijspegel rand gebruikt en om in dezelfde sfeer te blijven heb ik ook hier een rand van pareltjes gemaakt, Naast het plaatje zie je handschoentjes, deze heb ik in de mal met inkt bewerkt.

Miranda Bouhof geeft regelmatig workshops, deze workshop zal ze bij Noor & Zo geven.

Miranda bedankt voor de gezelligheid, lunch en de uitleg van deze prachtige box! XXX

Liefs,

Brenda van der Burg

Maja Design Welcom Winter

6002/2036 Winter Wishes Icecles
Noor! Design 6002/2036

Dutch Doobadoo 870.003.010


2 opmerkingen:

  1. Super Super Gaaf project ...Prachtig gemaakt !!
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi zeg!!! Dat heb je knap gedaan proficiat 😃
    Wij komen 14 mei ik hoop dat ze het dan nog eens maakt zou voor mij een hele ervaring zijn!!!

    BeantwoordenVerwijderen