donderdag 11 februari 2016

PanPasteldag

Na het grote succes van 13 november 2015, gaan we op 27 mei as. weer een grote PanPasteldag houden. Er zullen weer 6 verschillende workshops zijn om jullie nog meer te laten proeven van dit geweldige medium.

HET LIJKT NOG VER WEG MAAR ER ZIJN MAAR 15 PLEKJES MEER VRIJ VAN DE 60!!!

Ik mag dit keer met jullie aan de slag met de gave Pearlescent kleuren. Dit zijn prachtige parelmoer kleuren, met een mooi glanseffect. Ik heb voor jullie dit kaartje bedacht. Je gaat dus een mooie achtergrond maken en de stempel inkleuren op een andere manier met Versamark.


Ben je benieuwd naar wat je er allemaal nog meer mee kan, of heb je het thuis liggen en je kunt er eigenlijk niet mee over weg. Dan is dit de uitgelezen kans om het te leren! Voor slechte € 19,95, dit is inclusief materiaal, lunch en 2x koffie/thee. Als je op ondeerstaande flyer klikt kun je jezelf direct aanmelden. Er zijn nog 15 plekjes dus wacht niet te lang!

Vrijdag 27 Mei 2016 - 1.001 mogelijkheden met PanPastel


Dus zie ik jullie bij mij aan de tafel? 

Liefs,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten