dinsdag 13 oktober 2015

Winter is coming

De donkere dagen komen er weer aan en dat betekend voor mij gezelligheid met kaarsjes en lichtjes! Ik kan dan ook niet wachten tot de kerstboom er weer staat. Nu heeft Dutch Doobadoo van MDF hertjes en bomen gemaakt. Je kunt daar een ontzettend lief, maar ook gezellig tafereeltje mee maken.


Het papier met de muzieknootjes komt uit het papierblok van Noor! design (30,5x30,5cm) met de titel Noor's Favourites. Je begrijpt waarschijnlijk al dat dit de favoriete dessins zijn van de Noor! meisjes. De dessins komen uit de verschillende papierblokken uit de gehele collectie.

460.440.200 MDF Art  Winter Set


Het papier heb ik opgeplakt met Dutch Doobadoo alles lijm, daarna heb ik de overstekende randjes weg geschuurd met dit handige blok. Op dit blok zit schuurpapier, maar omdat dit een blok is ligt dit makkelijk in de hand en kun je heel fijn schuren! Na het schuren blijven er witte randjes over, ik heb dit zo gelaten, maar je zou het ook met inkt kunnen bewerken als je dit niet mooi vindt.

 schuurblok

Op de borst van het hertje heb ik een heel klein beetje Fun Flock gebruikt. Dit strooi je op een met lijm besmeerd stukje. De rug heb ik eerst bewerkt met een beetje inkt en daarna heb ik stipjes gezet met een Molotow marker. Dit is een verfstift en je hebt ze in verschillende dikte qua punt.


In de boom hangen kerstballen en sterren deze komen van een vel met paperart van Dutch Doobadoo. Ik heb de kerstballen bewerkt met PanPastel en de sterren met glitter.


Om de kleine kerstboom heb ik een mooi kant gewikkeld met een heel fijn parelsnoertje erover. Op de bodem heb ik allemaal watten geplakt zodat het winters aandoet.

Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking: