woensdag 28 oktober 2015

Grote Panpastel workshopdag vrijdag 13 november

Vrijdag 13 november is het zover, dan wordt er bij Noor & Zo een grote Panpastel workshopdag gehouden. Tijdens deze dag zullen er dan 6 gave workshops van een uur zijn, met verschillende technieken met PanPastel!

We hadden plaats voor 80 mensen maar we zitten alweer bijna vol. Wil je er ook bij zijn? Klik dan snel op onderstaande flyer om doorgelinkt te worden naar de link om te boeken! Ik mag ook een workshop geven en dat vind ik een partij gaaf! Ik ben namelijk helemaal gek van dit Medium, dit omdat je er zoveel verschillende technieken mee kan doen!

Ik heb gekozen voor de metallics PanPastel op zwart papier, eigenlijk niet een heel moeilijke techniek, maar met een hoog wauw! effect. Hieronder zie je het kaartje dat we gaan maken.


We zullen tijdens de workshop ook diverse stempels gebruiken van Noor! Design


De foto hierboven is met de bronzen metallic gemaakt en hieronder met zilver. Er zijn ook nog goud en koper, dus kleurtjes genoeg!


Ben je benieuwd naar de wat je allemaal er nog meer mee kan, of heb je het thuis liggen en weet je niet zo goed wat je er allemaal mee kan, dan is dit de uitgelezen kans om het te leren! Voor slechts  €19,95, dit is inclusief materiaal, lunch en 2x koffie/ thee. Dus zien we jullie daar?


Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten