donderdag 23 juni 2016

Fotoalbum Morris voorkant

Vandaag de voorkant van het boekje dat ik aan het maken ben van mijn zoontje Morris.


De basis van het boekje is van een shape art mal van Dutch Doobadoo.

470.713.113 Shape Art Label Heart

Het hart heb ik eerst uit cardboard gehaald. Dit om stevigheid te geven aan de kaft van mijn boekje. Daarna heb ik hem gemat in cardstock en design papier


De foto van Morris is een pasfoto formaat. De mal die ereomzit is hier dus voor gemaakt. Het is een mal van Joy! Crafts.

6002/0484 Joy Stans Pasfotolijst (3st)

De stans heb ik uit wit cardstock gehaald en daarna met een matte aardkleur embossingpoeder bewerkt. Dit om toch een stoere voorkant te maken.


Het treintje heb ik twee keer uitgestanst, één keer in blauw cardstock en één keer in design papier. Deze heb ik in stukjes geknipt en op de blauwe trein geplakt, dit geeft een speels effect.


Op de achtergrond zie je swirls, deze heb ik ook met matte embossingpoeder gedaan.

6410/0075 Silhouettes Swirls 2

 Vind je het geen gaaf effect?


En heb je die kleine labeltjes wel eens gezien? Deze zijn van Joy Crafts. Het zijn een soort kleding labeltjes. Ik ga ze door het hele boekje verwerken, dus je gaat ze nog wel vaker zien!

Joy!Crafts Stans - Mini Labels | Gratis Verzending

Hopelijk heb ik jullie weer leuke ideetjes gegeven.
Fijne dag!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten