zondag 17 april 2016

Geef me een roosje, mijn roosje.

Vandaag een lief kaartje van mij. Sinds een paar weken is de Brushmarker uit en wat een fantastische stift is dit. Het plaatje is een stempel van Crafters Companion uit de Bebunni serie.


Als basis heb ik de mooie boekmal van Dutch Doobadoo gebruikt.

470.713.112 Dutch Doobadoo Shape Art Book

Deze mal is voor zoveel doeleinden te gebruiken. De verschillende lagen papier heb ik met foamblokjes erop geplakt, hierdoor creëer je een levendige kaart, niet zo plat.

   6002/0473 Floral Flourishes Roll up roses

Onderin de hoek vind je de rolroosjes. Ik heb er een pareltje ingedaan. Hieronder vind je een filmpje hoe je de rolroosjes het handigst kan oprollen, in dit filmpje worden niet de nieuwe rolroosjes gebruikt, maar het principe is hetzelfde.


Tussen de laagjes "bladzijden" van  het boek heb ik diverse stansjes verwerkt, ook om diepte te creëeren.


Hieronder kun je goed zien hoe de stiften blenden, blenden betekent overlopen, zonder heel streperig te zijn, dus mooi egaal. De volgende kleuren heb ik gebruikt:

Konijn: WG 1 t/m 5
Buik + oren: WG2 en meerdere laagjes Y217
Roos: R735, R665, R576
Blad + steel: WG1, G339, G338


De stempel heb ik eerst met Versamark gestempeld en vervolgens met embossingpoeder bestrooid en verhit, de poeder smelt en gaat mooi glimmen.

   6410/0039 Stempelset Buttons Veel Geluk

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de Brushmarkers, houdt dan onze agenda in de gaten, hier staan diverse workshops en demodagen in ook met de Brushmarkers.

Fijne dag!
Liefs,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten