dinsdag 27 september 2016

Herfst!


Wat was het weer een feestje de grote Dutch Doobadoodag op 24 september. Rond de 100 deelneemsters konden bij mij en Cootje Verhoeven dit prachtige herfst tafereeltje maken.


Het prachtige papier van Noor! Design maakte het geheel af!!

6011/0502 Paper bloc Herfst

Wat een warme kleuren zijn het, vind je ook niet?


Voor de randjes heb ik een parel pen gebruikt van Dutch Doobadoo. Hier kunnen de echte plakparels niet tegen op. Je kunt ze zo groot maken als je zelf wilt! Ook het neusje en het oog zijn gemaakt met een parelpen. Ze zijn er in 4 verschillende kleuren, Zilver, goud, zwart en wit.

870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit       870.003.090 Dutch Doobadoo Pearl Pen zwart

Hier onder zie je het 2e voorbeeld dat we gebruikt hebben op de Dutch Doobadoo dag. Hier hadden we een gezichtje op getekend met een zwarte marker. Na het plakken van het papier, heb ik de randjes geschuurd met een schuurblok. Als laatste heb ik alles be├»nkt met een bruine inkt (vintage photo distress inkt). Nog wat toefjes mos en het geheel is af! 


Hieronder zie je het team dat de workshops heeft gegeven.


Een foto van de zaal en de opstelling.


Lijkt het je ook leuk om een keer 4 workshops te volgen? Ben je gek op Dutch Doobadoo? Dan heb je geluk! Op zaterdag 4 februari 2017 is er weer een grote Dutch Doobadoodag. Vergeet je niet op te geven voordat hij weer volzit. Opgeven kan doorte klikken op onderstaande flyer

 Zaterdag 04 februari  -  Grote Dutch Doobadoo Workshopdag

Bedankt voor de mensen die geweest zijn! 
Fijne dag.
Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten