zondag 26 juni 2016

Dikke knuffel

Na een lekkere vakantie, waar ik veel heb zitten kleuren met de Brushmarkers, heb ik weer fijn een kaartje gemaakt. Inspiratie had ik op mijn vakantie achtergelaten en wist even niet waar ik moest starten. Ik kreeg van iemand de tip om een sketch te maken en dat heeft goed gewerkt!


Eerst heb ik papier bij mijn ingekleurde plaatje gezocht. Vaak doe ik eerst papier uitzoeken en dan naar die kleuren, mijn plaatje inkleuren. Maar op vakantie had ik geen papier bij, dus heb ik gekleurd naar wat ik mooi vind.


Op de achtergrond, in het wit, zie je deze mooie doily. Het is een hele fijn uitgesneden doily en super mooi om ergens achter te steken, zoals ik dat hier heb gedaan. 

6002/0478 Noor! design Cutting & Embossing stencil Doilie rond

Voor de doily zit een label, door deze net voor de doily te steken en er een lintje in te doen creeer je mooi laagjes. Alle randjes heb ik met inkt bewerkt waardoor de laagjes mooi overlopen.


Het plaatje is een digi van Mo Manning en heb ik ingekleurd met de Brushmarkers. Ik heb verschillende grijstinten gebruikt. Voor de kat heb ik de 5 tinten grijs gebruikt die met CG (Cool Grey) beginnen. voor de schaduw heb ik de WG (Warm Grey) tinten gebruikt, WG5, WG3 en WG1


Als laatste heb ik de kaart versierd met bloemetjes, achter de bloemetjes zit een prachtige fijne swirl.

6003/0061 Noor! design Cutting stencil Swirls/takjes              870.003.200 Dutch Doobadoo Pearl Pen zilver

Op de swirl heb ik met de Parelpen, pareltjes gezet.

Fijne dag!
Liefs,
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten