zondag 26 juni 2016

Dikke knuffel

Na een lekkere vakantie, waar ik veel heb zitten kleuren met de Brushmarkers, heb ik weer fijn een kaartje gemaakt. Inspiratie had ik op mijn vakantie achtergelaten en wist even niet waar ik moest starten. Ik kreeg van iemand de tip om een sketch te maken en dat heeft goed gewerkt!


Eerst heb ik papier bij mijn ingekleurde plaatje gezocht. Vaak doe ik eerst papier uitzoeken en dan naar die kleuren, mijn plaatje inkleuren. Maar op vakantie had ik geen papier bij, dus heb ik gekleurd naar wat ik mooi vind.


Op de achtergrond, in het wit, zie je deze mooie doily. Het is een hele fijn uitgesneden doily en super mooi om ergens achter te steken, zoals ik dat hier heb gedaan. 

6002/0478 Noor! design Cutting & Embossing stencil Doilie rond

Voor de doily zit een label, door deze net voor de doily te steken en er een lintje in te doen creeer je mooi laagjes. Alle randjes heb ik met inkt bewerkt waardoor de laagjes mooi overlopen.


Het plaatje is een digi van Mo Manning en heb ik ingekleurd met de Brushmarkers. Ik heb verschillende grijstinten gebruikt. Voor de kat heb ik de 5 tinten grijs gebruikt die met CG (Cool Grey) beginnen. voor de schaduw heb ik de WG (Warm Grey) tinten gebruikt, WG5, WG3 en WG1


Als laatste heb ik de kaart versierd met bloemetjes, achter de bloemetjes zit een prachtige fijne swirl.

6003/0061 Noor! design Cutting stencil Swirls/takjes              870.003.200 Dutch Doobadoo Pearl Pen zilver

Op de swirl heb ik met de Parelpen, pareltjes gezet.

Fijne dag!
Liefs,




De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


donderdag 23 juni 2016

Fotoalbum Morris voorkant

Vandaag de voorkant van het boekje dat ik aan het maken ben van mijn zoontje Morris.


De basis van het boekje is van een shape art mal van Dutch Doobadoo.

470.713.113 Shape Art Label Heart

Het hart heb ik eerst uit cardboard gehaald. Dit om stevigheid te geven aan de kaft van mijn boekje. Daarna heb ik hem gemat in cardstock en design papier


De foto van Morris is een pasfoto formaat. De mal die ereomzit is hier dus voor gemaakt. Het is een mal van Joy! Crafts.

6002/0484 Joy Stans Pasfotolijst (3st)

De stans heb ik uit wit cardstock gehaald en daarna met een matte aardkleur embossingpoeder bewerkt. Dit om toch een stoere voorkant te maken.


Het treintje heb ik twee keer uitgestanst, één keer in blauw cardstock en één keer in design papier. Deze heb ik in stukjes geknipt en op de blauwe trein geplakt, dit geeft een speels effect.


Op de achtergrond zie je swirls, deze heb ik ook met matte embossingpoeder gedaan.

6410/0075 Silhouettes Swirls 2

 Vind je het geen gaaf effect?


En heb je die kleine labeltjes wel eens gezien? Deze zijn van Joy Crafts. Het zijn een soort kleding labeltjes. Ik ga ze door het hele boekje verwerken, dus je gaat ze nog wel vaker zien!

Joy!Crafts Stans - Mini Labels | Gratis Verzending

Hopelijk heb ik jullie weer leuke ideetjes gegeven.
Fijne dag!



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).