zondag 21 juni 2015

Scrap with me

Wat heerlijk is het toch met foto's te werken. Het wordt helemaal leuk met een MDF album. Hier heb ik het gave MDF scrapalbum gebruikt van Dutch Doobadoo. 



Voor dit album heb ik foto's van mijn dochtertje gebruikt. Om een eenheid te maken van dit album, heb ik achter elke foto 1 of 2 ovalen gebruikt en papier uit het mooie papierblok.

6011/0308 Paper Bloc Spring

Op de voorkant van het album, wilde ik graag de naam van mijn dochtertje hebben. De mooie letter mask van Dutch Doobadoo kwam goed van pas.


Met een dauber en inkt en dan heel voorzichtig deppen, of als je iets minder voorzichtig bent, afplakken met schilderstape. Hieronder zie je het resultaat. Ik heb de zijkanten omgevouwen zodat het op een plankje lijkt.


Hieronder zie je de voorkant met het "naamplankje".




Alle randjes van het papier heb ik eerst bewerkt met een distresser, dit geeft een ruw randje aan je papier. Vervolgens heb ik die randjes bewerkt met inkt en een dauber. 

6002/0353 Little Princess Tiara en spiegel

Zo lopen het papier en de foto's mooi in elkaar over. Wat past er nou beter bij mijn kleine prinses dan de tiara en de spiegel uit de Little princess serie van Noor!


Hierboven heb ik de nieuwe sunflower stans van Noor! gebruikt. Wat is het toch een mooi bloemetje!


Door het album heen laat ik behalve de ovalen ook houtstrookjes terugkomen. Dit ook om voor een geheel te zorgen. En wat heb ik een hoop Noor malletjes gebruikt om het allemaal te versieren! Uiteindelijk heb ik het album met lint aan elkaar gemaakt.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

zondag 14 juni 2015

Ik mis je!

Wat is het toch leuk om met de Shape art mallen te werken van Dutch Doobadoo. En wat een leuke verschillende vormen zijn er. Ik heb ervoor gekozen om deze mal verticaal te gebruiken. Het mooie papier komt uit het Botanical paperbloc.


Het lieve plaatje komt uit het blok Pictures Everyday. Wat ik zo leuk vind aan dit plaatje is dat je op het bordje wat het meisje vast houdt, zelf een leuke tekst stempel kan zetten.


De auto komt uit de "Just Married"serie. Als je een aantal stukjes eraf knipt heb je een gewone auto. 

6002/0430  Just Married Auto

Super handig voor andere projecten die niet met trouwen te maken hebben!


De tags komen ook uit het Botanical papierblok, erg makkelijk dat die erin zitten. Zo passen ze altijd bij je papier.

6011/0313 Paperbloc Botanical

Tot de volgende keer,
Groetjes